Anklever

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av Lambo, 24 februari 2009.

  1. Lambo

    Lambo Medlem

    Blir anklever till förrätt imorgon ons.

    Nån som har nått spännande recept på lager?
    Har tidigare mest serverat på smörstekt toast, kryddat med havsalt o svartpeppar och en klick fikonmarmelad.
    Det e grymt gott men vore kul med lite variation...
     
  2. weezer

    weezer Medlem

    SV: Anklever

    Färsk eller prefab-terrin?
     
  3. Lando

    Lando Medlem

    SV: Anklever

    En sallad på färska fikon, grönt äpple, lite olja och en massa citronsaft är förvånansvärt gott till anklevermousse, fräschheten i salladen väger upp den feta moussen.
     
  4. Lambo

    Lambo Medlem

    SV: Anklever

    Färdig terrin är det som gäller imorgon
     

Dela sidan