StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Trattoria Pecorella är en ultramysig restaurang med en kock som kombinerar japanska ingredienser med traditionell neapolitansk mat och sensitivitet i hanteringen av salt och andra kryddor. De accepterar BYOB och håller en beundransvärt hög nivå på service och vänlighet.
Här deras julmeny 2021:
Nerifrån, höger till vänster:
Norsk lax tartar med grönsaker och magisk sås.
Ravioli på rågmjöl, vitkål som hanterats mycket väl.
BOTAN-EBI, "Botan-räka", rapsblomster och sås på uni/sjöborre.
Svampterrin.
Stadig oxfilé
Ostbricka
Dessert med caramelsås
GOD JUL ! ! !
Här deras julmeny 2021:
Nerifrån, höger till vänster:
Norsk lax tartar med grönsaker och magisk sås.
Ravioli på rågmjöl, vitkål som hanterats mycket väl.
BOTAN-EBI, "Botan-räka", rapsblomster och sås på uni/sjöborre.
Svampterrin.
Stadig oxfilé
Ostbricka
Dessert med caramelsås
GOD JUL ! ! !