Bengt-Göran Kronstam Årets dryckesprofil

Diskussion i 'Övrigt' startad av Jimmy Forsman, 11 december 2009.

  1. anders

    anders Medlem

    SV: Bengt-Göran Kronstam Årets dryckesprofil

    Nu måste jag ställa mig något frågande till ett sådant påstående. Just den beskrivningen för mina tankar till ostron vilket i sin tur för mina tankar till Champagne. Jag känner att Bourgogne inte är 100 % rätt här...
    Nu vet jag å andra sidan inte vad Larsson har för erfarenheter av just nämnda lår men smörkola och välintegrerade fat är väl inte precis det första jag tänker på i fråga om "lår"... Eller om det, Gud förbjude, är så att det är RÖDA viner vi talar om för då har vi "lår" av typen undervegetation och multna löv. Huvva!
     
  2. Lando

    Lando Medlem

    SV: Bengt-Göran Kronstam Årets dryckesprofil

    Det beror ju såklart på vad det är för lår man har smakat på, tror det kan finnas alla smaker/dofter(lukter?).
     

Dela sidan