Bocuse d'Or

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av anders, 29 januari 2009.

  1. anders

    anders Medlem

    Ja, om det har missat någon att svensken kom två är det inte så förvånande, det har inte precis slagits på trumman kring detta.
    Så vitt jag kunde se på Tasteline har man endast kopierat pressmeddelandet från TT. Och detta ska vara en ledande matsajt i Sverige. De var väl fullt upptagna med att testa det mest prisvärda boxvinet så man hade väl vare sig manskap eller budget för att ha någon på plats vid något så udda som inofficiella världsmästerskapet för kockar.
    Frågan är dock om inte Aftonbladet - nyheter för förståndshandikappade - i vanlig ordning tar priset. De har köpt in bilder till Aftonbladet TV och kommentatorn läser sedan upp TT:s pressmeddelande i stort sett rakt av.
    Det hade varit en helt annan sak om Zlatan drabbats av nageltrång, då hade vi sett helsidesuppslag.
     
  2. SUPRA

    SUPRA Bäst

    SV: Bocuse d'Or

    "Men han kom ju bara tvåa..." ;)


    Jag läste nyheten i DN, dagens tidning.
     
  3. anders

    anders Medlem

    SV: Bocuse d'Or

    Jo, jag såg det där också. De hade i alla fall bemödat sig med att skriva ihop en egen artikel om jag inte minns helt fel.
    Det blir väl i vanlig ordning endast morgonsoffan på TV4 som uppmärksammar det här.
     
  4. Sjödin

    Sjödin Joråsåatt...

    SV: Bocuse d'Or

    Mm... de klämmer in 45 sekunder mellan "Blondinbella pratar om ung förtagsamhet" och "Helgens boxviner"....
     
  5. anders

    anders Medlem

    SV: Bocuse d'Or

    Nja, jag är då inte någon större fantast av TV4 men just matbiten brukar de ha en ganska seriös bevakning på.
     
  6. anders

    anders Medlem

    SV: Bocuse d'Or

    För att reflektera över något mer intressant än den usla svenska mediabevakningen.

    Ettan var ju från Norge men om jag förstod det hela rätt var svenskens senaste adress för arbete Bagatelle, också detta i Norge. Norrbaggarna är rejält på, de har dessutom sopat hem tävling tre gånger tidigare, endast slagna av grodätarna.
    Jag snackade med maitre d'hotel på Tantris här nere om just detta och han var helt inne på att Skandinavien just nu är stekhett inom gastronomin. Vi ska ju inte glömma danskjävlarna som fixade in restaurangen Noma som nummer tio i världen.
     

Dela sidan