Champagne och kalv?

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av Skumpagne, 12 april 2013.

  1. Skumpagne

    Skumpagne Husmor/Älskare/Lagrare/Pappa

    Nån som vågat sig på?
    Eller kan tipsa om vilken sorts champagne som skulle kunna funka
     
  2. Anders Landström

    Anders Landström Dricker mest, skriver lite Administratör

    SV: Champagne och kalv?

    Inga problem att dricka champagne till kalv, tänk kraftigare, pinotdrivna champagner.

    AO är vilka tillbehör du har och hur köttet tillagas. Vad har du tänkt?
     
  3. Skumpagne

    Skumpagne Husmor/Älskare/Lagrare/Pappa

    SV: Champagne och kalv?

    Tänkte eventuellt en Comtesse marie de france -99 men är orolig att kantareller kan förstöra allt.

    tänkte köra nån potatis tillbehör och kantarellsås.
     
  4. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    SV: Champagne och kalv?

    Osäker på om just den är tillräckligt fet för att klara en gräddsås, men den lär vell säkert vara förhållandevis öppen/halv mogen va? så kör relativt neutral potatis isåfall
     
  5. Skumpagne

    Skumpagne Husmor/Älskare/Lagrare/Pappa

    SV: Champagne och kalv?

    hmm svårt de där får se hur det ståt sig. tack för tips
     

Dela sidan