Finewines lanserar ny funktion - artiklar

By Daniel B, 9 januari 2018 | |
Betyg:
5/5,
 1. Daniel B
  1.png

  Den uppmärksamme forummedlemmen har kanske noterat den nya fliken Artiklar uppe i menyn. Vi har i dagarna lanserat en ny funktion som vi hoppas ska kunna användas för att bidra ännu mer till det medlemsdrivna innehållet på finewines.se.

  Funktionen är tänkt att fungera som kanal för exempelvis provningsrapporter från våra utsända representanter, men även som en plattform för ökat medlemsinnehåll i form av artiklar, recensioner, reserapporter etc. Vi är inte helt på det klara med vilka kategorier, hur öppet det ska vara, och vilka som ska kunna skriva artiklar bör vara än så länge, men vi känner att det är hög tid att släppa in er medlemmar för att få era åsikter och tankar kring hur vi kan använda det här till att få finewines.se inte bara till att växa, utan även hur det kan användas för att skapa en trevligare vistelse på forumet!

  Vi kommer att skapa en forumtråd med mer utförlig information om vad som är möjligt med artikelsystemet, där vi även öppnar upp för diskussion med medlemmarna. I dagsläget kan endast utvalda skribenter skapa en artikel, men känner du dig intresserad av att skriva är du välkommen att höra av dig till administratörsgänget.

  Dela artikeln

  Omar Khayyam, Deppodi, DiD och 4 andra gillar detta.

Kommentarer

To view comments, simply sign up and become a member!