finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Senaste material av Mysonoxen

  1. M

    Vem tycker du har betytt mest för dryckesindustrin i Sverige 2008?

    SV: Vem tycker du har betytt mest för dryckesindustrin i Sverige 2008? Riksskatteverket, då min konsumtion minskade drastiskt :(
  2. M

    Reseinferno [sammanfogade trådar]

    SV: Reseinferno [sammanfogade trådar] 2 intressenter till har anmält sig. En kompis jag varit med till Bordeaux förr och hans sambo.
  3. M

    Reseinferno [sammanfogade trådar]

    SV: Reseinferno [sammanfogade trådar] Tackar. Läste det nu och det låter lovande tycker jag.
  4. M

    Vinbutik London

    SV: Vinbutik London Berry Bros & Rudd är bra. Sedan har Hugh Johnson en trevlig butik för vinattiraljer på St. James' Street. Finns en del pavor där numera också.
  5. M

    Reseinferno [sammanfogade trådar]

    SV: Reseinferno [sammanfogade trådar] Ja inte mig emot. :)
  6. M

    Vin eller godis...

    SV: Vin eller godis... Här är det tvärtom. I somras doppade sonen ett kex i pappas glas med en Meursault jag drack. De är miljöskadade mina små...
  7. M

    Reseinferno [sammanfogade trådar]

    SV: Reseinferno [sammanfogade trådar] Tycker M & C hade en trevlig tur, men det beror nog mycket på vilken av guiderna man får. Vår var mycket påläst vad gäller champagnehistoria, men en del grupper hade guider som såg ut att vara i 18-20-årsåldern så de kanske inte var lika nöjda... Ja, vad...
  8. M

    Reseinferno [sammanfogade trådar]

    SV: Reseinferno [sammanfogade trådar] Det låter bra. Nu är det bara att bombardera med önskemål om olika producenter och att styra upp hur vi fixar ihop det. Jag ska kolla med 4 av de 5 stora i Bordeaux (Mouton kommer alla in på mot en avgift) + Yquem. Om bror min eller någon annan vänlig...
  9. M

    Reseinferno [sammanfogade trådar]

    SV: Reseinferno [sammanfogade trådar] Jag rekommenderar buss i så fall (flyg har dödat mången god flaska, bl.a. skumpa för mig) och runt 20 deltagare, är man mycket fler kan vissa odlare ha svårt att ta emot så många. I Bordeaux går det ofta bra på 1:er Cruslotten som är vana vid rushen...
  10. M

    Reseinferno [sammanfogade trådar]

    SV: Reseinferno [sammanfogade trådar] Jag kan ta åt mig Bordeauxdistriktet till att börja med, för det är där jag har mest känningar. Tre dagar i Bordeaux skulle jag dela upp så här: Dag 1: Médoc Dag 2: Pessac-Léognan, Graves och Sauternes Dag 3: St. Emilion och Pomerol Bourgogne är så...
  11. M

    Bourbon, och amerikansk whiskey.

    SV: Bourbon, och amerikansk whiskey. Javisst. Jag klämmer gärna en Macallan också p.g.a. dess eleganta smak.
  12. M

    Bourbon, och amerikansk whiskey.

    SV: Bourbon, och amerikansk whiskey. Den är riktigt god, jag tycker de lyckats med smaksättningen där då den är stark men samtidigt mild på ett märkligt sätt som lyckas döva den fräna spritsmak man ofta återfinner i bourbon.
  13. M

    Reseinferno [sammanfogade trådar]

    SV: Vininferno i Champagne ...och det kan jag!
  14. M

    Stora Primörvinstråden , diskussioner om primörviner.

    SV: Stora Primörvinstråden , diskussioner om primörviner. så sant, så sant
  15. M

    Idag dricker vi

    SV: Idag dricker vi Gravöl :(
Toppen