This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
SV: Vinbutik London
Berry Bros & Rudd är bra.
Sedan har Hugh Johnson en trevlig butik för vinattiraljer på St. James' Street. Finns en del pavor där numera också.
SV: Reseinferno [sammanfogade trådar]
Tycker M & C hade en trevlig tur, men det beror nog mycket på vilken av guiderna man får. Vår var mycket påläst vad gäller champagnehistoria, men en del grupper hade guider som såg ut att vara i 18-20-årsåldern så de kanske inte var lika nöjda...
Ja, vad...
SV: Reseinferno [sammanfogade trådar]
Det låter bra.
Nu är det bara att bombardera med önskemål om olika producenter och att styra upp hur vi fixar ihop det. Jag ska kolla med 4 av de 5 stora i Bordeaux (Mouton kommer alla in på mot en avgift) + Yquem. Om bror min eller någon annan vänlig...
SV: Reseinferno [sammanfogade trådar]
Jag rekommenderar buss i så fall (flyg har dödat mången god flaska, bl.a. skumpa för mig) och runt 20 deltagare, är man mycket fler kan vissa odlare ha svårt att ta emot så många. I Bordeaux går det ofta bra på 1:er Cruslotten som är vana vid rushen...
SV: Reseinferno [sammanfogade trådar]
Jag kan ta åt mig Bordeauxdistriktet till att börja med, för det är där jag har mest känningar.
Tre dagar i Bordeaux skulle jag dela upp så här:
Dag 1: Médoc
Dag 2: Pessac-Léognan, Graves och Sauternes
Dag 3: St. Emilion och Pomerol
Bourgogne är så...
SV: Bourbon, och amerikansk whiskey.
Den är riktigt god, jag tycker de lyckats med smaksättningen där då den är stark men samtidigt mild på ett märkligt sätt som lyckas döva den fräna spritsmak man ofta återfinner i bourbon.