Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Champagne och kalv?

SV: Champagne och kalv?

Skumpagne skrev:
Nån som vågat sig på?
Eller kan tipsa om vilken sorts champagne som skulle kunna funka

Inga problem att dricka champagne till kalv, tänk kraftigare, pinotdrivna champagner.

AO är vilka tillbehör du har och hur köttet tillagas. Vad har du tänkt?
 
Trådskapare
S

Skumpagne

Husmor/Älskare/Lagrare/Pappa
SV: Champagne och kalv?

Tänkte eventuellt en Comtesse marie de france -99 men är orolig att kantareller kan förstöra allt.

tänkte köra nån potatis tillbehör och kantarellsås.
 

KockJohan

Cioccolato Catering
Leverantör
SV: Champagne och kalv?

Skumpagne skrev:
Tänkte eventuellt en Comtesse marie de france -99 men är orolig att kantareller kan förstöra allt.

tänkte köra nån potatis tillbehör och kantarellsås.

Osäker på om just den är tillräckligt fet för att klara en gräddsås, men den lär vell säkert vara förhållandevis öppen/halv mogen va? så kör relativt neutral potatis isåfall
 
Trådskapare
S

Skumpagne

Husmor/Älskare/Lagrare/Pappa
SV: Champagne och kalv?

johan1279 skrev:
Osäker på om just den är tillräckligt fet för att klara en gräddsås, men den lär vell säkert vara förhållandevis öppen/halv mogen va? så kör relativt neutral potatis isåfall
hmm svårt de där får se hur det ståt sig. tack för tips
 
Toppen