Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Clos saint Jean Tradition

Jos

Medlem
Jag har inte rört någon av mina 04er och 05or från detta hus men har druckit en del 03or. Dock aldrig derast standard "Tradition" tills nu (04)och den tyckte jag var rätt kass om jag ska vara helt ärlig. Inte alls min stil och en sån störande körsbärsdoft eller vad det nu var som jag normalt förknippar med sämre viner. Det slog mig att flera har pratat om deras Tradition som "prisvärd" etc. och då slog det mig att om den skvallrar om husstilen, dvs hint om hur prestigecuveerna är, så vettefan om jag ska låta dem ligga och ta plats..

Visst, jag behöver ju bara pröva och testa iofs men har inte mina viner hemma hos mig och tänkte bara kolla om det är någon som också druckit tradition och kan jämföra med de andra?
 
Toppen