Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Dom Pérignon - bra pris på Arlanda?

thunberg

Flaskfantast
Administratör
Jag ska resa till England nästa vecka och tack vare Brexit så kan man ju handla tax-free. Har kollat runt och ser följande saker som lockar:
Dom Pérignon Vintage Rosé 2008 för 2799:-
Dom Pérignon Vintage 2012 för 1244:-

Är det bara mitt habegär som trycker bak allt logiskt tänkande eller är det inte så att det är mycket bra priser på dessa två?
 

thunberg

Flaskfantast
Administratör
Otroligt bra pris, hade gärna köpt ett par 12or för det priset och lagt undan för framtiden!
Det var för bra för att vara sant tydligen. Jag la till en av varje och fortsatte med förbeställnigen. När jag kom fram till betalningen så hade priserna höjts till 3595 repektive 2056.

Hur det såg ut innan betalningen:
1662827681861.png
 

vintomas

Numera lågaktiv bloggare
De måste ha något IT-fel som visar ett gammalt pris ibland, för jag såg samma låga pris tillfälligt för ungefär en månad sedan. (Nej jag lyckades inte köpa till det priset.)
 
Toppen