En liten minnesstund för vinklubben.se

Diskussion i 'Övrigt' startad av Peder, 1 mars 2013.

 1. Peder

  Peder Medlem

  Vinklubben.se har genererat många garv genom åren. Låt oss ikväll när det är fredag ta en tyst minut för vinklubben.se och sedan dricka något trevligt vin.

  Vinklubben.se har nu gått och blivit en vinbutik. Kanske det var lika bra eftersom finewines.se är är Sveriges bästa vinforum och det behövs inte fler svenska forum om man nu inte är en AOV-läsare. ;D

  Nedan tråden "Lustigheter och annat från vinklubben.se" och även en liten skärmdump över hur forumet såg ut som vi många nog minns.

  http://www.finewines.se/lounge/vinklubben-%28lustigheter-och-annat-fran-vinklubben-se%29-krug/  [​IMG]
   
 2. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: En liten minnesstund för vinklubben.se

  Ser att det är Winefinder som köpt vinklubben.se Nu har den ju varit misshandlad rätt länge och frågan är om de kommer få så mycket trafik pga namnet. De har iallafalla inte brytt sig om att göra vettiga 404-meddelanden så själva forumdelen är väl död sedan väldigt länge

  Såg för första gången att Winefinder erbjuder investeringsalternativ, en sak får mig rätt fundersam. Om man väljer sk "in bond"så står Winefinder som ägare och vid en konkurs så går vinerna med i konkursboet. Intressant att någon väljer att ta den risken då man kan köpa vin "in bond" i England samtidigt som man står som ägare.
   
 3. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: En liten minnesstund för vinklubben.se

  Tydligen är det ett samarbete mellan 203 Web Group och Winefinder.

  http://www.livetsgoda.se/artikel/artike ... kelId=4447
   

Dela sidan