Hej!
Jag är just nu inne på att börja experimentera med alkohol i matlagningen, för att sätta lite djupare smaker.
Vilka är era bästa tips? Länka gärna recept.
Jag gjorde nyss en korvstroganoff till matlådor och funderade på om man hade kunnat gjort någonting roligare med den.
Det blev en "klassisk" med falukorv, krossade tomater, gul lök, vitlök, salt, peppar, timjan, oregano, tomatpuré och sambal oelek. Hade man kunnat gjort något mer? Whisky? Är det bara att prova och se om man gillar't eller inte?
Jag är helt novis på ämnet och tänkte börja googla lite. Men jag vänder mig till er först!
Jag är just nu inne på att börja experimentera med alkohol i matlagningen, för att sätta lite djupare smaker.
Vilka är era bästa tips? Länka gärna recept.
Jag gjorde nyss en korvstroganoff till matlådor och funderade på om man hade kunnat gjort någonting roligare med den.
Det blev en "klassisk" med falukorv, krossade tomater, gul lök, vitlök, salt, peppar, timjan, oregano, tomatpuré och sambal oelek. Hade man kunnat gjort något mer? Whisky? Är det bara att prova och se om man gillar't eller inte?
Jag är helt novis på ämnet och tänkte börja googla lite. Men jag vänder mig till er först!