Fråga till tekniken aka Anders.

Diskussion i 'Övrigt' startad av Sörplarn, 26 augusti 2014.

 1. Sörplarn

  Sörplarn Medlem

  Tjena,

  Kan det inte vara intressant att spåra IP-adresser på vilka och vad för typ av medior och myndigheter som besöker finewines.se?

  Till exempel: Mediacreeper
   
 2. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  Vi har rätt bra koll på vilka som besöker oss. Vi kör Google Analytics. SB är frekventa besökare men då många SB-anställda är intresserade av vin så är det inte så konstigt. IOGT-NTO är här från och till, Folkhälsomyndigheten och även riksdagen tillhör besökarna.

  Beror lite på vad som diskuteras för tillfället
   
 3. Mattias Schyberg

  Mattias Schyberg Administratör

  Var tvungen att citera denna strof då den faktiskt manifesterar en viktig poäng som ofta glöms bort (eller som inte framkommer bland all kritik mot SB).

  Det finns massor av folk som jobbar på Systembolaget som är minst lika intresserade av fina vinare som vi. Självklart är det så tänker ni förmodligen, vilket är sant, men det tenderar nog att glömmas bort när man blandar ihop politik och vinnörderi.

  Det är framförallt fotfolket jag syftar på såklart, tro inget annat. ;)
   
 4. Peder

  Peder Medlem

  Jag kan bara instämma att det finns massor av fina människor som arbetar i Systembolagets butiker. Tänk om denna vinintresserade personal hade möjlighet att få arbeta i vinbutiker där ledningen inte lägger fokus på BIB och BS-sortimentet bara finns till på grund av att Systembolaget blivit påtvingade det. Jag kan lova att eftersom jag har vänner som tidigare har arbetat i vinbutiker utomlands men har flyttat till Sverige och börjat arbeta på SB att det är betydligt mycket större vinkärlek att arbeta i en vinbutik utomlands, där man får prova viner i en mycket större uträckning som personal än man får i en vanlig monopol-butik.
   
 5. Mattias Schyberg

  Mattias Schyberg Administratör

  Visst är det så, ville mest understryka att det är politiken kring SB/monopolet som är problemet, inte nödvändigtvis personalen. Som en liten påminnelse i all kritik som med rätta vädras här på sidan.

  That's all. :)
   
 6. Peder

  Peder Medlem

  Kan bara instämma och för personalen måste det ibland vara som att sitta på ComHems kundtjänst förjävligt att stå till svars för ledningens beslut.
   
  Mattias Schyberg gillar detta.

Dela sidan