StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Idag lanserades årets upplaga av Guide Michelin Tokyo. Man har dock bara gläntat lite på förlåten vad gäller de 3-stjärniga restaurangerna. Ingen av våra tre hetaste contenders tog sig dit i år, varken Jinboucho Den, Ichi-E eller L'Effervesence. Dock torde det bara vara en tidsfråga för denna fullkomligt outstanding kock-trio. Särskilt då man betänker att man kan njuta i sig alla deras menyer för en mindre peng än vad en endaste meny kostar i Svedala (iaf på de lite finare krogarna). Sådant uppskattar jag som konsument 
Om man sedan betänker kvaliteten, perfektionen i varje detalj vid varje serverad rätt, alltid-utan-undantag, personalens otroliga nivå på service och den perfekta atmosfären, så blir man ibland lite fundersam över hur det kan komma sig att det finns mer än dubbelt så många stjärnor i Sverige per restaurang än det finns per restaurang i Tokyoområdet.
BYOB accepteras dessutom på många högklassiga restauranger här. Det gillar vi
Om man sedan betänker kvaliteten, perfektionen i varje detalj vid varje serverad rätt, alltid-utan-undantag, personalens otroliga nivå på service och den perfekta atmosfären, så blir man ibland lite fundersam över hur det kan komma sig att det finns mer än dubbelt så många stjärnor i Sverige per restaurang än det finns per restaurang i Tokyoområdet.
BYOB accepteras dessutom på många högklassiga restauranger här. Det gillar vi