Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Grappa, Marc, Tresterbrand och andra oekade vinösiteter

StefanAkiko

Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Här kör vi oekat!
Fatlagrade brända viner har säkerligen en egen Cognacbaserad tråd!


Eftersom dessa drycker skapas ur vin, borde det ju höra till "VIN" här på FW.

Älskar Grappa, men alldeles för många är klibbigt söta. Min smak är mer åt fransk Marc och Tüsk Tresterbrand. Och ickesötade Grappor.

Det mest vidriga vindestillat jag någonsin haft, är: Pisco. Fy Satan! Två ggr. Blir ingen tredje. Fy för den Lede och alla Guds Änglar. Helwete och Hin Håles Jesus vad oändligt odrickbart det är.

Rätt plats att posta de bäst bevarade och behandlade vinerna.
 
Last edited:
Trådskapare
StefanAkiko

StefanAkiko

Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Sarpa di Polo, 97p
Grappa

11vDqN6KcKL._AC_SY1000_.jpg


Kristallklar.

Grappa-aromatik åt de mesta underbara echelonerna.

Underbar, lång, kryddig aromatik på gommen som är endast lätt sötad. Bra tanniner, druvskal, druvkärnor, vacker beska.

Fundamentalt omfattande och vacker kryddighet!

Galet underbar, flera-minuter-långt-lång och lämnar med en skönt torr knorr.
 
Toppen