Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Halleluja! 100% fler...

Mattias Schyberg

Administratör
...röda Bandolviner i Systembolagets ordinarie sortiment! :eek:

Numera finns det alltså hela TVÅ vin att välja på:
  • 2012 Domaine Maubernard 2892
  • 2012 La Bastide Blanche 2262

Ja, ibland så får man vara glad för det lilla. ;) Är det någon som har koll på nykomlingen? Det verkar dessutom vara en relativt liten producent med endast 12 hektar.

Jag vill ju tro att det är tack vare allt som skrivits på FW kring Bandol som detta mirakel har inträffat, men det kanske bara är min hybris som talar? o_O
 
Trådskapare
Mattias Schyberg

Mattias Schyberg

Administratör
Vad är det som händer? :eek:

Ytterligare en röd Bandol går nu att hitta på bolagets hyllor, dock inte i det ordinarie sortimentet, men ändå. Dessutom med säljstart idag. Fattar nada, men är glad ändå.
 
Trådskapare
Mattias Schyberg

Mattias Schyberg

Administratör
Jag blir lite orolig när jag ser 15% sponken i en Bandol, skall de inte vara lite mindre fläskiga?
Jo, de brukar vara lite mer återhållsamma än så här med alkohol, men det är ju en riktigt varm region, så det borde inte vara konstigt med nivåer runt 15 %. Tycker även smakbeskrivningen antyder ett rejält varmt vin. Det blir till att testa i vilket fall som helst. Jag är absolut inte rädd för alkohol. :)
 
Trådskapare
Mattias Schyberg

Mattias Schyberg

Administratör
Säljstart är på fredag 19/9. Av någon anledning har SB delat upp lanseringen av småpartier på två fredagar under månaden. Nästa månad är det 3:e och 17:e som gäller, allt för att förvirra o_O
Helt sant, jag läser lika illa som jag tänker...
 
Toppen