matage
Medlem
Så var det dags för herrmiddag igen och eftersom jobbet tagit överhanden ett tag får det bli ett något enklare upplägg där jag funderar på att köra norrlandstema med Souvas/Renskav med kantareller serverat med rårörda lingon och tryffelpotatis och till varmrätt.
Överlag så blir det nog en relativt smakrik syd-rhonare till detta men så har vi avfällingen i sällskapet som knappt dricker rött eller öl utan föredrar bubbel...
Så - även om jag vet att det inte är nån klockren kombo på nåt plan - jag ser nog till att han får nåt drickbart också. Frågan är bara vad?
I min hjärna känns vilt och skumpa som en anomali men vafan - hit me with your bästa ideer!
Det ska också sägas att det dessvärre inte är finlir i dryckesvalen som är grundkriteriet.
Nåt kraftigt och pinotdrivet tänker jag mig funkar minst dåligt, eller ska man helt enkelt ge upp på förhand?
Överlag så blir det nog en relativt smakrik syd-rhonare till detta men så har vi avfällingen i sällskapet som knappt dricker rött eller öl utan föredrar bubbel...
Så - även om jag vet att det inte är nån klockren kombo på nåt plan - jag ser nog till att han får nåt drickbart också. Frågan är bara vad?
I min hjärna känns vilt och skumpa som en anomali men vafan - hit me with your bästa ideer!
Det ska också sägas att det dessvärre inte är finlir i dryckesvalen som är grundkriteriet.
Nåt kraftigt och pinotdrivet tänker jag mig funkar minst dåligt, eller ska man helt enkelt ge upp på förhand?