Leveranskostnad Millesimes.com

Diskussion i 'Vin' startad av Jos, 8 september 2014.

 1. Jos

  Jos Medlem

  Fick precis leveranskostnad från millesimes.com för 12 flaskor på 105 euro. Hittar inte mina gamla beställningar nu men jag har köpt därifrån flera ggr men kan inte minnas att det har varit så dyrt. Över 100 euro för frakt av 1 låda vin??

  Någon annan som köpt nyligen därifrån?
   
 2. Skumpagne

  Skumpagne Husmor/Älskare/Lagrare/Pappa

  Jag beställde och fick faktura nångång men backade när jag såg fraktkostnaden. dom snackade nått om att dom inte skeppar på samma sätt som förut då det inte var så många leveranser till sverige eller nått. så att det blivit dyrare typ?
   
 3. Jos

  Jos Medlem

  Åh fan... Läste på hemsidan och till bl.a. tyskland och italien tar de 37 euro för 6-12 flaskor. Stämmer ganska väl med en gammal order jag nu hittade där de tog drygt 43 euro vilket känns rimligt eftersom vi ligger lite längre bort. Men från 43 till 105 känns lite overkill prishöjning...
   
  Skumpagne gillar detta.
 4. Segol

  Segol Medlem

  Jag har också tänkt på att deras fraktkostnad är klart högre nu än för nåt år sen.
  Det verkar ligga på ca 100kr/flaska nu medan det för nåt år sen kostade ca hälften av det. Ibland hittar jag saker som gör att det känns motiverat att handla där ändå men fraktkostnaden gör att jag inte handlar där så ofta längre
   
 5. Skumpagne

  Skumpagne Husmor/Älskare/Lagrare/Pappa

  Jämnfört med Plus de bulles som tar ca 50kr per flaska också ifrån frankrike. Börjar dofta bojkott
   
 6. kayaker

  kayaker Cyklist

  Frakt från Frankrike brukar alltid vara betydligt dyrare än frakt från Storbritannien och Tyskland så jag är inte förvånad.
  Jag har beställt ganska många olika saker (köksprylar, cykeldelar, cykelkläder, böcker m.m.) från Frankrike men det är inte ovanligt att det lönar sig att beställa från något annat ställe som egentligen är dyrare, men som har avsevärt billigare frakt.
   
  Skumpagne gillar detta.
 7. chambertin

  chambertin Medlem

  Har också noterat detta vid ett flertal tillfällen. Jämförde pallpriser från franska transportörer med svenska och det var ungefär dubbla priset för dom franska. Inrikes frakt i Frankrike däremot är inte ohemult dyrt tycker jag.
  [​IMG]
   
 8. Jos

  Jos Medlem

  Fuck, jag som skulle beställa billigt bubbel. Charles Heidsick för 29 euro och Mög o Skändan -04 rosé för 36 kändes inte lika billiga längre... Blir iofs bara drygt 350 spänn för Charlie inkl frakt jämfört med 460 hemma men 90 spänn per flaska i frakt känns ju galet när man beställer 12 oavsett.
   

Dela sidan