Hejsan alla Foie gras fantaster!
utöver min välkända Ankleverterrine som jag bakad de senaste 10åren.
Har jag nu tagit steget till ett mer hållbart alternativ jämfört med den franska tvångsmatade varianten;
Erbjuder jag nu en ny variant anklever som jag själv tycker håller likvärdig klass, men som inte är tvångsmatad, som jag nu kommer börja sälja på Reko-ringen
med start i Linköping.
Beställning läggs i FB gruppen:
Facebook
www.facebook.com
utöver min välkända Ankleverterrine som jag bakad de senaste 10åren.
Har jag nu tagit steget till ett mer hållbart alternativ jämfört med den franska tvångsmatade varianten;
Erbjuder jag nu en ny variant anklever som jag själv tycker håller likvärdig klass, men som inte är tvångsmatad, som jag nu kommer börja sälja på Reko-ringen
med start i Linköping.
Beställning läggs i FB gruppen: