London 2011

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av Lambo, 18 november 2011.

 1. Lambo

  Lambo Medlem

  Hej nyss hemkommen från England, hann med både besök på Rigeview och några middagar i London. Mer om Rigdeview kommer i en annan tråd.

  Besökte Gordon Ramsay 3-stjärniga flaggskepp och blev besviken. Visst maten var god men ingenting var speciellt eller annorlunda, menyn var typ samma gamla som Gordon alltid kör, TRÅKIG!!!!! Servicen var ok men inte alls så bra som man kräver av en toppkrog. Det ända riktigt positiva var vinerna, sommeliern fick själv välja flaskor efter eget bevåg till våra rätter och dom var magiskt bra vilket tyvärr även syntes på notan... Nä det blir inget mer Gordon för mig, han är för bekväm, för lat och vore det inte för hans namn skulle aldrig restaurangen ha 3 stjärnor.

  Desto bättre var The Ledbury, där kan man snacka om en ambitiös kock. Vi åt en läcker, annorlunda meny av världsklass. Maten var genomtänkt, smakerna spännande och uppläggningen fantastiska. Kan rek Ledbury, jag kommer att besöka rest igen.

  Bodde på Grosvenor och testade Hong Kong inspirerade The Grand Imperial där. Riktigt bra mat till bra pris. Ett måste för alla som gillar katonesisk mat. Fräscha råvaror och mat med finess. Gött!!!
   
 2. Lambo

  Lambo Medlem

  SV: London 2011

  kantonesisk mat menade jag så klart ;D
   
 3. SUPRA

  SUPRA Bäst

  SV: London 2011

  Hörde nåt i stil med att det är tur att TV-kockarna är på TV mycket, så att de inte behöver laga så mycket mat till kunder ;)


  Tack för rapporten - är ruggigt sugen på en långgourmethelg i London...
   

Dela sidan