Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Norcool vs Kitchen Line vs Dometic vs Climadiff

MD

Medlem
Hej!

Behöver slänga ut mitt fullhöjdsskåp i lägenheten och ska ersätta den med två halvhöjds skåp som jag lättare kan gömma i inredningen. Någon som har erfarenhet av någon av dessa modeller/tillverkare? Har tittat på www.vinlagring.se men tar gladeligen emot tips på andra ställen att handla ifrån också. Det ska endast vara för kortare lagring då jag har typ 95% av vinerna i källare så dessa används mest som serveringsskåp för det jag vill ha tillgängligt hemma i lägenheten.

Kylarna:


http://vinlagring.se/vinkylskap/dometic-d50-2/

http://vinlagring.se/vinkylskap/norcool ... sterhangd/

http://vinlagring.se/vinkylskap/climadi ... e-av53cdz/

http://vinlagring.se/vinkylskap/kitchen-line-cava-60s/

Tack på förhand,
MD
 
Toppen