LarsW
Medlem
Halloj mat och vinvänner.
Peppar är något jag har försummat att nörda ner mig i av någon anledning. Kom på det nu när jag ska byta en av mina pepparkvarnar som gett upp. Med peppar menar jag nu i första svart- och vitpeppar för pepparkvarnar.
Har dålig koll på olika kvaliteter på svart-/vitpeppar. Vilka producenter hör till toppskiktet? Butiker? Webshoppar?
Kan inte hitta någon etablerad tråd för detta och det känns som vi måste ha på denna del av forumet! Näst efter salt är väl peppar den mest använda smaksättaren i köket.
Tänker jag behöver i första hand en bra bas vit- respektive svartpeppar.
Sen om det finns tips på vilken specialpeppar man ska ha på fisken/köttet/fågeln och inte minst till vilket vin så hade det vart kul att diskutera också.
Peppar är något jag har försummat att nörda ner mig i av någon anledning. Kom på det nu när jag ska byta en av mina pepparkvarnar som gett upp. Med peppar menar jag nu i första svart- och vitpeppar för pepparkvarnar.
Har dålig koll på olika kvaliteter på svart-/vitpeppar. Vilka producenter hör till toppskiktet? Butiker? Webshoppar?
Kan inte hitta någon etablerad tråd för detta och det känns som vi måste ha på denna del av forumet! Näst efter salt är väl peppar den mest använda smaksättaren i köket.
Tänker jag behöver i första hand en bra bas vit- respektive svartpeppar.
Sen om det finns tips på vilken specialpeppar man ska ha på fisken/köttet/fågeln och inte minst till vilket vin så hade det vart kul att diskutera också.