Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Resa till Rheingau och Nahe

Stinsen

Medlem
Hej

Ska till områdena ovan under ett par dagar i sommar och letar efter tips på boende och restauranger samt vingårdar att besöka. Vi har redan identifierat ’the ususal suspects’ när det gäller det sistnämnda men någon som har något lite utanför de mest förväntade?

Med vänlig hälsning,
Pär
 
Trådskapare
Stinsen

Stinsen

Medlem
Inga tips i området? För att vara lite mer specifik så är det framförallt tips om restauranger och bra vinbutiker jag saknar och då gärna i närheten av Deidesheim och Bad Kreuznach med närområden.
 
Toppen