Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Reset av password

M

mnor next

Hej,

Verkar som reset av password inte funkar och nu är jag utelåst. Testat att göra reset av password ett antal gånger utan att få mail (även kollat spam).

mvh

mnor
 
Trådskapare
M

mnor next

Hej @Patrik Sellin detta är @mnor, eftersom jag är utelåst från forumet för tillfället och inte kan svara i rätt tråd runt viner för morgondagen. Så var min tanke att ta med mig 2 flaskor bubbel. mvh mnor
 

Daniel B

IT- & dryckesnörd
Tekniskt ansvarig
Hej igen, jag har inte glömt detta utan håller på att utreda vad som är fel, då inget till synes har förändrats! Inga epost-meddelanden verkar gå iväg som det är just nu!
 
Toppen