Hej, har inget alls att göra med denna middag, men vet att flera på forumet är intresserad av Krug. Har en PDF med menyn men vet ej har jag bifogar den, så jag klipper in texten under istället?
Har precis ätit en kanonlunch här i geneve
Hej!
Återigen har vi äran och glädjen att i samarbete med Jan Netterberg få laga och servera en middag i perfekt samklang med stor Champagne från Krug! Se meny och viner bifogat.
Antalet platser till middagen är mycket begränsat, först till kvarn gäller.
Bokningsförfrågan kan göras via mail eller telefon till Stefan Eriksson Matstudio, bekräftad bokning är bindande
Välkomna!
Hälsningar
Stefan
STEFAN ERIKSSON MATSTUDIO
(Tidigare Jerrhag & Eriksson Gastronomi)
Rådmansgatan 16
114 25 Stockholm
Tel 08-411 55 35
Mob 070-221 99 29
mailto:lotta@sematstudio.se
http://www.sematstudio.se
Hur skulle en vinmakare själv njuta av sina viner?
Monsieur Rémi Krug har komponerat den perfekta provningen denna kväll.
Årets kock 2005 och ansvarig kock för Nobelmiddagen 2008, Stefan Eriksson
har kompletterat med frestande meny.
Går det att motstå?
Welcome to the World of Krug
Krug Grande Cuvée Magnum
”Classics”
Smörad havskräfta, belonostron & mussla
1998 Krug 1979 Krug 1973 Krug
“2 Twin Brothers, (not identical twins)”
Odlad piggvar & champagnevinäger
1988 Krug 1988 Krug Clos du Mesnil
“The Power Boxes”
Tryfferad naturlig anklever
1989 Krug 1982 Krug
“Offsite neighbours”
Svenskt dilamm & Toppmurklor
1966 Krug 1964 Krug
“The One off” – For Meditation
1996 Krug
Plats: Stefan Eriksson Matstudio, Rådmansgatan 16, Stockholm
Tid: Fredagen den 27 mars, kl. 18.30
Kostnad: 5 800 per person
Anmälan är bindande
Välkomna!
JaN
Har precis ätit en kanonlunch här i geneve
Hej!
Återigen har vi äran och glädjen att i samarbete med Jan Netterberg få laga och servera en middag i perfekt samklang med stor Champagne från Krug! Se meny och viner bifogat.
Antalet platser till middagen är mycket begränsat, först till kvarn gäller.
Bokningsförfrågan kan göras via mail eller telefon till Stefan Eriksson Matstudio, bekräftad bokning är bindande
Välkomna!
Hälsningar
Stefan
STEFAN ERIKSSON MATSTUDIO
(Tidigare Jerrhag & Eriksson Gastronomi)
Rådmansgatan 16
114 25 Stockholm
Tel 08-411 55 35
Mob 070-221 99 29
mailto:lotta@sematstudio.se
http://www.sematstudio.se
Hur skulle en vinmakare själv njuta av sina viner?
Monsieur Rémi Krug har komponerat den perfekta provningen denna kväll.
Årets kock 2005 och ansvarig kock för Nobelmiddagen 2008, Stefan Eriksson
har kompletterat med frestande meny.
Går det att motstå?
Welcome to the World of Krug
Krug Grande Cuvée Magnum
”Classics”
Smörad havskräfta, belonostron & mussla
1998 Krug 1979 Krug 1973 Krug
“2 Twin Brothers, (not identical twins)”
Odlad piggvar & champagnevinäger
1988 Krug 1988 Krug Clos du Mesnil
“The Power Boxes”
Tryfferad naturlig anklever
1989 Krug 1982 Krug
“Offsite neighbours”
Svenskt dilamm & Toppmurklor
1966 Krug 1964 Krug
“The One off” – For Meditation
1996 Krug
Plats: Stefan Eriksson Matstudio, Rådmansgatan 16, Stockholm
Tid: Fredagen den 27 mars, kl. 18.30
Kostnad: 5 800 per person
Anmälan är bindande
Välkomna!
JaN