Alicen
Medlem
Hej,
Jag är 18 år och fick jobb på som servitris på en italiensk restaurang, och jag skulle behöva lite hjälp med vinlistan, för jag kan ingenting om vin. Jag undrar om ni skulle kunna lite kort bara skulle kunna förklara och jämföra de här olika vinerna med varandra, vilken är torrare, sötare, lättare än den andra osv, vilken passar bäst med pasta , kött och fisk. Jättetacksam för hjälp
Chablis Chardonnay
Stoneleigh Riesling
Pinot grigio
Chianti Sangiovese
Nero D Avola
Ripasso
Pinot noir
Jag är 18 år och fick jobb på som servitris på en italiensk restaurang, och jag skulle behöva lite hjälp med vinlistan, för jag kan ingenting om vin. Jag undrar om ni skulle kunna lite kort bara skulle kunna förklara och jämföra de här olika vinerna med varandra, vilken är torrare, sötare, lättare än den andra osv, vilken passar bäst med pasta , kött och fisk. Jättetacksam för hjälp
Chablis Chardonnay
Stoneleigh Riesling
Pinot grigio
Chianti Sangiovese
Nero D Avola
Ripasso
Pinot noir