vinliv.se

Diskussion i 'Vin' startad av Claes Johansson, 12 december 2012.

 1. Var in och titta på denna sida, www.vinliv.se då de säger sig ha "kvalitets viner hem till dörren". Efter att ha tittat igenom deras sortiment känner jag mig skeptiskt.

  Dom kanske startade sidan och valde viner för att vissa skribenter inte ska känna att de köper grisen i säcken när de handlar via nätet, jag vet inte..

  Kommentarer?

  Allt gott nu i jul tid
   
 2. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: vinliv.se

  Var inne och tittade lite på deras hemsida och de har gjort en del uppdateringar. Kvalité är kanske inte det första ordet som jag kommer att tänka på då jag går igenom vinerna. Snarare konkurrerar de väl med Bordershop och Systembolagets fasta sortiment.

  Att Josephine Edelskog valt att skriva där (nu har hon ju inte gjort mer än ett inlägg där endast hennes bakgrund framgår) förvånar mig. Däremot att per Morberg dyker upp förvånar väl mindre. Är kanske anledningen till att de har 5800+ personer som gillar dem på Facebook :)
   
 3. Segol

  Segol Medlem

  SV: vinliv.se

  De säljer Blossa glögg på box... Bra pris på Gato Negro...
   
 4. Peder

  Peder Medlem

 5. vintomas

  vintomas Numera lågaktiv bloggare

  SV: vinliv.se

  Deras dyraste skumpa är Nicolas Feuillattes standard, som ju gudskelov har förpassats till SB:s beställningssortiment numera. Need I say more... ;D
   
 6. Magikern

  Magikern Medlem

  SV: vinliv.se

  Verkligen inte mycket att hurra över.

  Tyckte Chateau Beausejour Becot Saint Emilion Grand Cru 2001 verkade riktigt intressant först men tvivlar på att de ger så mycket fyrverkerier till de priset.

  Någon som provat?
   

Dela sidan