Startar denna tråd för de som även gillar mat till vinet.
Får erbjudanden ibland men går nästan aldrig på dessa men tänkte att fler kanske aldrig kommer till skott. Så intresse kan anmälas i tråden så kanske några kommer till skott.
Kommande provningar i mars:
Barrique
Anthony Hammond - Rheingau
Tisdagen den 3.Mars kl 18.30 på Bhoga
4-rätters meny
Ca 7st viner
995,-
Philippe Pacalet - Bourgogne
Tisdagen den 17 mars kl 18:30
6-rätters meny
Ca 7st viner
1495,-
Själv är jag sugen på den 17 och 20 mars men sen ska jag till SK mat & vänner den 18 så det blir en tuff väcka i så fall.
Får erbjudanden ibland men går nästan aldrig på dessa men tänkte att fler kanske aldrig kommer till skott. Så intresse kan anmälas i tråden så kanske några kommer till skott.
Kommande provningar i mars:
Barrique
- Söndag 1 mars Öppen vinprovning kl 14.00 pris 200 kr / Vinquiz startar kl 17.00 samma dag för de som vill stanna kvar och äta.
- Onsdag 4 mars Prioratoproving med Magnus Danielsson på Grufvan Wines. En väldigt bra provning med idel toppviner från Spaniens "hetaste" område
- Torsdag 19 mars Biodynamiskt och Ekologiskt med Britt Karlsson BK-wines.
- Fredag 20 mars Wine Makers Dinner med David Adelsheim - Oregon .
Anthony Hammond - Rheingau
Tisdagen den 3.Mars kl 18.30 på Bhoga
4-rätters meny
Ca 7st viner
995,-
Philippe Pacalet - Bourgogne
Tisdagen den 17 mars kl 18:30
6-rätters meny
Ca 7st viner
1495,-
Själv är jag sugen på den 17 och 20 mars men sen ska jag till SK mat & vänner den 18 så det blir en tuff väcka i så fall.