Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

VintweetupSthlm goes sydväst 7-9 juni med riktning mot Skåne!

Aqua Vitae

Medlem
För er som missat detta planerar VintweetupSthlm att åka söderut @AnnaTorndahl presenterade det hela på vår förra #vintweetup och spelade in det via Bambuser, se här:  http://bambuser.com/v/3342223 (5 minuter in i sändningen hittar du mer om resan).

I dagsläget är vi fem från Stockholm som är klara, vi hoppas på fler och gärna från andra delar av landet också, och ett antal vintwittrare, -journalister och -bloggare från Skåne. Är du intresserad kontakta @AnnaTorndahl via DM för mer information.

På vårt ännu så länge preliminära schema står:

Torsdag 6 juni


Samling i Helsingborg för dem som vill. Vi kommer hitta på något trevligt på kvällen.

Fredag 7 juni

10.00 Besök på Helsingborgs bryggeri där vVD tar emot oss med en personlig visning och provning

Eftermiddagen har vi ett antal vinprovningar i Helsingborg med flera olika importörer bland annat nätvinhandeln WineFinder (Håll utkik efter uppdateringar).

Avresa på sen eftermiddag till boendet i Höganäs, 70 meter från stranden.

Ev. #vintweetup med BYOB på kvällen alternativt på lördagen.

Lördag 8 juni

Lång frukost och vila, kanske en promenad på stranden eller en cykeltur.

Eller följ med till Vikens Tomater

Besök på Saluhallen i Höganäs som satsar på närodlat. Troligen blir det även lunch i Saluhallen.

På eftermiddagen möts vi upp på vingården Villa Mathilda av Carl-Magnus och Malou Hedin som berättar om hur det är att vara vinodlare i Sverige. Under helgen kommer vi att få prova viner från flera svenska vinodlare.

Hinner vi så besöker vi Kulla Lamm innan vi på 20 min är tillbaka i Höganäs.

På kvällen blir det troligen #vintweetup med BYOB och middag inköpt i Saluhallen
tidigare på dagen.

Söndag 9 juni

Lång frukost och kanske utflykt till Kullen innan vi styr hemåt. Kanske hinns en fika med på Systrarna på skäret, Systrarna Lundgren….
Logi:


Så kolla kalendern och välkommen att hänga på - kontakta @AnnaTorndahl via DM (på twitter) för mer informationsamt läs här.

@AnnaTorndahl och @reuterdahl
 
Toppen