Nästa vecka är det ju auktion där vissa av vinerna som hittades utanför Åland säljs. Decanter har en artikel där Tom Stevenson tar bladet från munnen och säger vad han tycker: Jämför man med vad vår svenska stjärna Richard Juhlin tycker så får man väl säga att det skiljer på tycke och smak Verkar som de två herrarna inte är helt överens
Vet ju alla att "J-Dawg" är den som har koll på verkligheten. Själv har jag alltid haft svårt att skilja på roquefort och svingödsel. Lätt miss att göra där i gränslandet mellan ost och dynga.
SV: Vrakchampagne Även Bengt Frithiofsson fick ju förmånen att prova vrakchampagnen. Han fann inga dofter av hästdynga (dock av Epoisses-ost och Pont-l'Évêque ). Poesin i hans kommentar är svår att motstå
SV: Vrakchampagne Klart imponerad av att någon faktiskt även häller in det i munnen och sväljer om det luktar enligt ovan...
SV: Vrakchampagne 11 flaskor för $156,000. Undrar om vi får se samma prisutveckling på dessa som de från vraket Jönköping. Personligen tror jag det. Några kommer väl drickas med stön av välbehag, oavsett hur de luktar och smakar http://www.bloomberg.com/news/2012-06-0 ... water.html