Washington DC

Diskussion i 'Resor' startad av Johan Peterson, 11 februari 2015.

 1. Jag åker till Washington DC och Savannah, Georgia senare i vår. Skulle bli ytterst tacksam för tips på vinaffärer med bra utbud av amerikanska viner.

  Även restaurangtips är av intresse.
   
 2. Håkan

  Håkan Medlem

  Jag skulle prova med MacArthur Beverages www.bassins.com de har nog allt du behöver
   
 3. Per Stade

  Per Stade Lege artis

  Tänk vad det går att hitta på nätet om man söker.
   
 4. Tack Håkan! Har du besökt butiken?
   
 5. Hej Per! Självklart har jag kollat wine-searcher men hemsidor ger inte alltid den sanna bilden av hur butiken i själva verket är. Jag är ute efter lite mer personliga tips.
   
 6. Håkan

  Håkan Medlem

  Länge sen så jag minns inte riktigt hur det såg ut men tyckte då att den var bra. Jag har kollat med Wine spectators listor och det har oftast funkat bra.
   
 7. Skaggs

  Skaggs Medlem

  Har varit en hel del i Savannah räknat ur mitt österlenska perspektiv. Ett par nätter under 2008 och ett par nätter 2010 samt 2012, vilket när jag började skriva den här posten kändes som i förra månaden men ju mer jag skriver inser jag att att det är ju lång tid sedan. Man dricker och äter bra i Savannah om man undviker River St (för mat). Däremot är senap och Salt water taffy fällor som man måste gå i och testa/köpa. Vi käkade och drack bra på Olde Pink house, vilket säkerligen finns kvar. Champagne och variationer på ostron levde vi på där. Pianisten visade sig spelat i Malmo under sent 90-tal och bjöd på Cash-covers till folket från skåne med champagne-visat med sig! #detvarbättreförr? Om du ska till Atlanta har jag mer tips på affärer och matställen.
   
  Last edited: 12 februari 2015
  Mattias Schyberg gillar detta.
 8. gece

  gece Man vänjer sig.

  Soul food på Ben's Chili Bowl är ett hett tips. Inte mycket till vin som jag minns det, men herrejävlar vilken chili.
   
  Mattias Schyberg gillar detta.
 9. Tack Skaggs och gece. Mycket uppskattade tips!
   

Dela sidan