Jag är novis på detta och jag skulle vilja lära mig mer - som ni förstås redan förstått!
Hur som helst, jag googlade runt lite nu efter läsvärt på webbsidor och stötte på något lustigt:
"Champagnen blir godare av att lagras, men det är ingen idé att göra själv hemma eftersom processen avstannar i samma ögonblick sedimentet tas bort."
Källa: http://www.aftonbladet.se/resa/europa/f ... e466155.ab
Och självklart är det Aftonbladet som man använder som källa när man ska lära sig om Champagne ;D
Hur som helst, det jag är ute efter är webbsidor eller andra källor, kanske någon riktigt bra bok, som jag kan lära mig mer om Champagne.
Hur som helst, jag googlade runt lite nu efter läsvärt på webbsidor och stötte på något lustigt:
"Champagnen blir godare av att lagras, men det är ingen idé att göra själv hemma eftersom processen avstannar i samma ögonblick sedimentet tas bort."
Källa: http://www.aftonbladet.se/resa/europa/f ... e466155.ab
Och självklart är det Aftonbladet som man använder som källa när man ska lära sig om Champagne ;D
Hur som helst, det jag är ute efter är webbsidor eller andra källor, kanske någon riktigt bra bok, som jag kan lära mig mer om Champagne.