Adamanko
Medlem
Jag har nu vid flera tillfällen funnit att det varit en ganska stor skillnad på att dricka ett vin direkt efter man inhandlat det på bolis jämtemot om man låtit det vila någon eller några månader. Skillnaden har vid 6 olika tillfällen inneburit en förbättring av vinet på hela två poäng på Parker.
Så det statistiska underlaget är inte jättestort men kanske man kan få ett större om man frågar er, kära forumvänner, om era erfarenheter angående detta. Vi talar alltså inte om år utan 1-3 månader. En period jag skulle trott spelade ganska liten roll.
Så vad tror ni? Hjärnspöken eller en etablerad sanning som jag helt har missat - eller nåt där emellan?
Så det statistiska underlaget är inte jättestort men kanske man kan få ett större om man frågar er, kära forumvänner, om era erfarenheter angående detta. Vi talar alltså inte om år utan 1-3 månader. En period jag skulle trott spelade ganska liten roll.
Så vad tror ni? Hjärnspöken eller en etablerad sanning som jag helt har missat - eller nåt där emellan?