Champagne och gåslever..

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av Jos, 13 november 2010.

  1. Jos

    Jos Medlem

    ..är ju grymt gott men finns någon som har tips hur man kan utveckla det lite än att bara köra smörstekt bröd eller brioche till? Helst inget med socker då jag tycker det brukar få skumpan att bli sur...
     
  2. Jimmy Forsman

    Jimmy Forsman Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot. Administratör

    SV: Champagne och gåslever..

    Strunta i språket, som med alla recept så tittar man ju bara på bilderna. ;D
     
  3. Elvis

    Elvis Medlem

    SV: Champagne och gåslever..

    Jag brukar köra smörstekt bröd till. Enkelt och gott!
     
  4. Anders Landström

    Anders Landström Dricker mest, skriver lite Administratör

    SV: Champagne och gåslever..

    Jag tycker av princip inte att man ska äta gåslever, men om jag är tvungen för att matcha någon fin gammal champagne så äter jag den helst som Elvis skriver, med lite havssalt och svartpeppar. Enklast är bäst
     

Dela sidan