Adamanko
Medlem
Satt ihop en låda att frakta till kolonin när semestern börjar. Tar ju inte gärna dom dyraste och bästa vinerna med sig där väder och vind och insekter riskerar att blanda sig i matchen. Det här är vad jag tar med mig, berätta vad ni tar med er eller tänker som sommarviner!
Ch Ste Michelles Mimi-17 - Sett flera noteringar om den på forumet. Nu blir det min tur att testa den. Antagligen till nån grillad köttbit. Har två kvar att hämta om den faller i smaken.
Substance-17 - Bra allroundvin som funkar både till pizzan som till grillen. Husvin som kämpar för att behålla statusen.
Boutari Grande Reserve Naoussa-11 - En tanninbomb jag provat förut. Spännande att se vad ett drygt år på rygg har gjort med den.
Baron de Ley GR-12 - Ett annat husvin som får en sista chans att imponera. Tänkte kanske försöka fixa en blindprovning mot
Baron de Ley Reservan-15 - vi får se hur det går.
Navaherreros-17 - Ett favoritvin där jag testar första flaskan för året. Finns fler att hämta om den faller i smaken.
Daniel Bouland Morgon-16 - Vad har två och ett halvt år, drygt, gjort med den här? För en lite mer pretentiös vinstund.
Louis Max-18 - En passetoutgrains från Bourgogne som fallit mig i smaken när jag velat ha något väldigt lätt för hundralappen. Kämpar också för att komma in i värmen som ett husvin. Sista chansen? Serveras väl kylt?
Gravonia-09 - Öppnas upp en sen kväll när jag vill bjuda på något annorlunda. Får se om den faller i smaken då. Inte riktigt min likör (eller sherry) men garanterat en snackis.
Moscato dÁsti-19 - Ännu ej inköpt men en söt mousserande känns som ett måste på kolonin. Till dessert eller bara som välkomstdrink. Kommer att finnas fler att hämta om den faller i smaken.
2 st Tahbilk Museum Release-12 - Perfekt vin att sitta och sippa på när man njuter i solnedgången. Finns fler av dom med.
Tänkte också ha med mig en magnum Palmer vintage-08 för det festliga tilllfället.
Ch Ste Michelles Mimi-17 - Sett flera noteringar om den på forumet. Nu blir det min tur att testa den. Antagligen till nån grillad köttbit. Har två kvar att hämta om den faller i smaken.
Substance-17 - Bra allroundvin som funkar både till pizzan som till grillen. Husvin som kämpar för att behålla statusen.
Boutari Grande Reserve Naoussa-11 - En tanninbomb jag provat förut. Spännande att se vad ett drygt år på rygg har gjort med den.
Baron de Ley GR-12 - Ett annat husvin som får en sista chans att imponera. Tänkte kanske försöka fixa en blindprovning mot
Baron de Ley Reservan-15 - vi får se hur det går.
Navaherreros-17 - Ett favoritvin där jag testar första flaskan för året. Finns fler att hämta om den faller i smaken.
Daniel Bouland Morgon-16 - Vad har två och ett halvt år, drygt, gjort med den här? För en lite mer pretentiös vinstund.
Louis Max-18 - En passetoutgrains från Bourgogne som fallit mig i smaken när jag velat ha något väldigt lätt för hundralappen. Kämpar också för att komma in i värmen som ett husvin. Sista chansen? Serveras väl kylt?
Gravonia-09 - Öppnas upp en sen kväll när jag vill bjuda på något annorlunda. Får se om den faller i smaken då. Inte riktigt min likör (eller sherry) men garanterat en snackis.
Moscato dÁsti-19 - Ännu ej inköpt men en söt mousserande känns som ett måste på kolonin. Till dessert eller bara som välkomstdrink. Kommer att finnas fler att hämta om den faller i smaken.
2 st Tahbilk Museum Release-12 - Perfekt vin att sitta och sippa på när man njuter i solnedgången. Finns fler av dom med.
Tänkte också ha med mig en magnum Palmer vintage-08 för det festliga tilllfället.