Larseman
Medlem
Jag tänkte passa på att dricka Nebbiolo (oklart vilken ännu) nu när frugan är borta på annat håll ikväll.
Samtidigt blev jag sjukt sugen på Schnitzel som jag också vet att ungdomarna gillar. Tänkte en ganska traditionell dubbelpanerad väl utbankad fläskschnitzel med sardellsmör och ugnspotatis till. Skulle ni våga dricka Nebbiolo till det? Eller skär sig sardellerna med tanninerna? De vanliga rekommendationerna är öl eller möjligen Grüner Veltliner men det vill jag inte ha. Byter hellre ut maten till något annat om det verkar bli en alltför dålig combo.
Samtidigt blev jag sjukt sugen på Schnitzel som jag också vet att ungdomarna gillar. Tänkte en ganska traditionell dubbelpanerad väl utbankad fläskschnitzel med sardellsmör och ugnspotatis till. Skulle ni våga dricka Nebbiolo till det? Eller skär sig sardellerna med tanninerna? De vanliga rekommendationerna är öl eller möjligen Grüner Veltliner men det vill jag inte ha. Byter hellre ut maten till något annat om det verkar bli en alltför dålig combo.