This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
Jag har sent omsider åkt på att boka bord för tre till nu på fredag. Jag inser att jag är sent ute och nu är frågan vart vi ska gå. Shibumi, Sturehof och Strandvägen 1 är fullbokade. Tips, någon?
Någon av Daniel Crespis ställen Djuret, Omakase köttslöjd eller Pubologi. De ställena har ju också en rejäl och gemensam vinkällare. Annars Oaxen krog eller slip, Mathias Dahlgren matbaren, Ekstedt, AG.
Hade årets bästa restaurangbesök på (nya) Adam o Albin förra veckan.
Så jäkla bra!! Måste ditt igen snart.
Bra vinlista med helt okej priser, Tog Cedric Bouchard Les Ursules 2010 (stod 2011 i listan) Tackar!
Det var förövrigt fullt på online-bokningen men efter ett samtal så tryckte dom in oss samma dag, sånt gillas!
Jag har sent omsider åkt på att boka bord för tre till nu på fredag. Jag inser att jag är sent ute och nu är frågan vart vi ska gå. Shibumi, Sturehof och Strandvägen 1 är fullbokade. Tips, någon?
Jag är naturligtvis part i målet eftersom jag kommer att springa runt där och flogga vin bära tallrikar på fredag, men kolla om det finns bord ledigt på 19 glas. Maten är fullkomligt enastående.
Kort rapport: @Jimmy Forsman har helt rätt. 19 Glas har riktigt bra mat. Vi tog deras sjurätters och blev väldigt imponerade. Rätten Färskpotatis, gräddfil, torkat och rökt oxhjärta som finns på menyn nu rekommenderas varmt! Stämningen är avslappnad, inredningen lite ruffig (allt ser minst 15 år gammalt ut) men maten är underbar.
Fortsätter att beta av tips från den här tråden. I torsdags gick jag till Carousel och blev väldigt imponerad av maten, särskilt förrätten Pocherat ägg, nässlor, toppmurklor & blomkål. Tack @Keen för tipset!
Tack för tipsen, har bokat bord på Gamla Masters i morgon och går förbi Bakfickan ikväll så får vi se vad det blir. Wallers ser ju också schysst ut på websidan, blir säkert ett besök där också under veckan