Vininferno, planeringstråden.

Diskussion i 'Övrigt' startad av Jimmy Forsman, 2 september 2008.

  1. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Visste inte att Grappe har eget kök?
    Men vad bör vi som är med tänka på mer än att ta med själva vinerna - allt småplock finns där?
     
  2. Per Stade

    Per Stade Lege artis

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Att ha Treo hemma.
     
  3. Anders Landström

    Anders Landström Dricker mest, skriver lite Administratör

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Mat får man beställa. Det brukar inte vara så mycket fokus på det under själva provningen.
     
  4. Jos

    Jos Medlem

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Ett av deras sätt att tjäna pengar utöver den årliga avgiften är just att sälja deras ost- och charktallrikar. Mer matigt beställer de via Pontus men det blir säkert inte så stora pengar på. Tror de tar en kuvertavgift på 50:- också.
     
  5. Keen

    Keen slan

    SV: Vininferno, planeringstråden.


    Vi betalade runt 200-ingen för ett rätt undermåligt kalvlägg om jag inte minns fel. Eller åtminstone ville de ha det enl. menyn. Minns inte om 88:an eller den vanlige roddade nåt bättre pris. Var mer upptagen av Lala:n som 88:an slet in efter att Mouton 75:an var tråkig.
     
  6. CH

    CH Medlem

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Satans i gatan vilket vinferno det var!
    Minns inte helt 100 vad som serverades matmässigt men brydde mig minimalt då det var en helt sjuk uppsättning av viner som öppnades den gången.
    Skrev inte Jimmy ett ganska långt inlägg om den sittningen på sin förra blogg?
     
  7. Keen

    Keen slan

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Jo, det var bra klass!

    Jo, finns nog kvar någonstans men står på sossemasken och orkar inte söka!
     
  8. Bubblaren

    Bubblaren Medlem

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Visst är det på fredag?

    Jos
    Segolas
    Keen
    Hampus
    Shorepower
    Johan1279
    Bubblaren
    Sjödin
    Skumpagne

    Hur dölja pavans etikett bäst? Folie, eller finns det smartare lösning?
     
  9. Anders Landström

    Anders Landström Dricker mest, skriver lite Administratör

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    [​IMG]
     
  10. Bubblaren

    Bubblaren Medlem

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Ahh, en spånkenpåse! Men den är för liten för min magnum.
     
  11. Jos

    Jos Medlem

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Då är mitt tips att du letar reda på en påse som är lite större än ovan systembolagspåse. Exempelvis en Ica-påse eller kanske en från NK om du vill vara lite finare.
     
  12. Bubblaren

    Bubblaren Medlem

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Drar till London och fixar en påse från Harrods 8)
     
  13. SUPRA

    SUPRA Bäst

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Aluminiumfolie.
     
  14. Jos

    Jos Medlem

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Ja det blir bra. Särskilt exklusivt blir det om du åker till London emkom för att hämta en påse till vinfernot.
     
  15. Jos

    Jos Medlem

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Med erfarna rävar som på det här forumet är aluminumfolie mindre bra. De kommer att sitta och titta på flaskans form under aluminumfoliet lika mycket som de kommer att smaka och dofta på vinet....
     
  16. Anders Landström

    Anders Landström Dricker mest, skriver lite Administratör

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Flaskhals, form på flaska och etikett, få saker är bättre för en erfaren blindprovare :)
     
  17. Elvis

    Elvis Medlem

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Själv prickade jag in en Cristal på en blindprovning bara på att just den flaskan hälldes upp i ett annat rum. Ofärgat glas är svårt att dölja. :)
     
  18. Sjödin

    Sjödin Joråsåatt...

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Snart fredag! Sa vi nån tid?

    By the way, jag har inga magnums att plocka med mig... så det får bli två olika halvor istället. Är det ok med er eller?
     
  19. Anders Landström

    Anders Landström Dricker mest, skriver lite Administratör

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Helt ok, jag har inte bestämt mig ännu, magnum eller halvor, ska ner och röja lite i källaren imorgon, det blir en impulsare så att säga.

    Time master var väl Jos?
     
  20. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    SV: Vininferno, planeringstråden.

    Yes Jos bokade i sitt namn, så han får bestämma.
    Jag kommer också ta med mig två olika pavor, då jag inte har nån Magnum som är "drick-färdig" ännu
     

Dela sidan