Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

2004 Penfolds Kalimna Block 42 1.1Mkr

1.1Mkr för en Penfolds. Undrar hur många av dessa som kommer hamna i Sverige

expensive_wine2.jpg


Det är intressant att det verkar komma fler och fler av dessa viner som egentligen helt bygger på individers okunskap och fåfänga. Visst är det kul att få träffa Penfolds vinmakare men det tror jag man får göra även om man lägger en order på 1.1Mkr blandade bra Penfoldsviner. Man får bland annat runt 260 styck Block 42 i vanlig flaska om man räknar på marknadspris.

Man kan ju alternativt hyra in en världsmästare som öppnar flaskorna tillsammans med en. Det lär ju inte vara allt för dyrt om man ställer upp en intressant provning :)

http://www.foxnews.com/leisure/2012/06/ ... -in-glass/
 

Keen

slan
SV: 2004 Penfolds Kalimna Block 42 1.1Mkr

Ser ut som en blandning av ett paraply och en penna? Mycket oklart! Men men, de kommer säkert få skiten såld hur som :eek:
 

vintomas

Numera lågaktiv bloggare
SV: 2004 Penfolds Kalimna Block 42 1.1Mkr

Keen skrev:
Ser ut som en blandning av ett paraply och en penna?

Jag tänkte på en kärnstridsspets...
Nåväl, de har i alla fall plötsligen fått både Armand de Brignac och Danziger Goldwasser att framstå som lite mindre vulgo.
Tänk också på visdomsorden: oavsett pris är vin alltid jäst druvsaft.
 

Jimmy Forsman

Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.
SV: 2004 Penfolds Kalimna Block 42 1.1Mkr

Ja... Varför inte... Folk är inte kloka.
 
Toppen