Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

A A Gill recenserar restauranger i Stockholm

http://www.dn.se/Pages/Article.aspx?id= ... anguage=sv

Rätt hårda sågningar. Vet inte vem som rekommenderat urvalet dock, var är Franzen Lindberg, Matthias Dahlgren, Djuret, Rolfs kök, Pubologi etc etc. Vill han ha yta, Operakällaren, Sturehof. Finns ju så många.

Mistral sågar han stenhårt. Pelikan, Prinsen, PA&co får bra till ok Aifur (vem i h-vete gav honom det tipset) föll honom inte på läppen :) Tyvärr blir väl detta en artikel i Sunday Times också. . Gastrologik fick han dock med och de kom ju ut väldigt bra
 
SV: A A Gill recenserar restauranger i Stockholm

http://di.se/Default.aspx?tr=299399&rlt ... &referrer=

Varför provas dessa restauranger, vem tror att en vikingarestaurang i Stockholm ska vara bra?

Jag tycker personligen att läser man artikeln så är DIs betyg 17/25 ett riktigt överbetyg för Aifur. Som alltid kommentarerna är roligast på DI, vet inte var alla idioter kommer ifrån.




Följande citat är rätt kul
Det finns förstås både vanligt vin och utmärkt öl att få, och Coca-Cola – för Fanta fanns inte på vikingatiden, upplyser den diplomatiske servitören några yngre gäster.
 
Toppen