Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Bästa panget ni avverkat 2008?

Mysonoxen

Medlem
Sorgligt nog inser jag att jag missat tre värdefulla år av mitt liv som uteätare då familjen utökats.

2008 bjöd på liknande mörker, dock med mina och anders utsvävningar på Tantris och Lenbach i München som ljusglimtar.

På hemmafronten har det varit intet nytt, men nu börjar lilljäntan kunna sova hos farmor utan att gnälla varpå vi kan dumpa båda illbattingarna där och för en gångs skull ägna oss åt bordets fröjder.

Det blir ju som sagt en tur till Gbg senare i höst, men vi tänkte slå klackarna i taket när OS är över som en belöning till frugan för att hon stått ut med mig, så kom gärna med förslag på restauranger ni tycker har ett bra och innovativt kök, det ska vara "taxiavstånd" till hufvudstaden och ni bör ha ätit där nyligen så ni vet att köket är i form. Motivera gärna era val.
 
Toppen