Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)

Peder

Medlem
SV: BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)

Styrelsen för Stockholmssektionen är väl inte så nöjda heller om jag förstått saken rätt?

Men var sitter den sektionen inom Munskänkarna som nu är nöjda med att vara Sveriges största vinförening för BIB-lovers? ;D

Något måste ju ha tagit detta otroliga beslut inom Munskänkarna?

/Peder
 

Peder

Medlem
SV: BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)

Peder skrev:
Finare vinare har tagit upp den stora BIB-provningen nu också.

http://vinare.blogspot.se/2012/10/munskankarna-bag-in-box-sant.html

Personligen tror jag man kommer få se mer alternativa vinsällskap till Munskänkarna i framtiden om man skall hjälpa "Allt om vin" att skapa BIB-tävlingar.

http://stockholmsvinsallskap.se (Ett exempel på vinsällskap som nog inte sysslar så mycket med BIB-viner)

Med vänliga hälsningar

Peder

Kunde inte avhålla mig att klippa in en rolig kommentar från Finare Vinares sida

FV-trollet sa...

Newsdesk 2012-10-22

Aftonbladet inleder samarbete med Munskänkarna

Nu kan svenskarna räkna med bättre vin på sina bord. I ett unikt samarbete mellan Aftonbladet och den riksomfattande föreningen Munskänkarna startas i dagarna ett samarbete med unika möjligheter för landets vinfantaster!

- Munskänkarna är ett starkt varunamn när det gäller vin och vinprovningar. Aftonbladet är ett av Sveriges ledande företag för informationstjänster. Nu breddar vi vår verksamhet ytterligare genom att starta en vinklubb med Munskänkarna, säger Anna Hult, featurechef på Aftonbladet.

Som Aftonbladet Plus-medlem kommer du att kunna prenumerera på speciellt utvalda bag in boxar. Boxen skickas till ditt hem tillsammans med unik information om boxens producent, druvtyp och sköna tips om vilken mat denna box passar till!

- Samarbetet känns självklart för Munskänkarna. I vår nya kommunikationsstrategi sätter vi spridning av vårt varunamn högt. Genom samarbetet med Aftonbladet kommer vi nå grupper som tidigare inte kommit i kontakt med Munskänkarna säger Nisse Kjellen, ordförande i Munskänkarnas PR-kommitté.

Grundpriset per box är 279 kronor i veckan. Som BoxPremium-kund för 429 kronor får du utöver en extra box i månaden bland annat dessutom fribiljetter till tävlingen Folkets Favorit på Mitt Kök mässan.
 
SV: BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)

finewines.se gratulerar vinnarna i Folkets Favorit på Mitt Kök mässan. Det var en rafflande tävling där en usprungtypisk Sauvignon Blanc från Nya Zeeland vann vita boxen, en skön appassimento tog överraskande den röda lådan och visar tydligt på att det svenska folket är äventyrliga i sina smaker. Den klara stjärnan Umbala Rosé sopade hem priset som bästa rosé. För 149 kronor får man det perfekta vinet till buffén , sköna sommarkvällar i bersån eller i förtältet på husvagnssemestern.

Grattis också till Mikael Mölstad och Munskänkarna för att de fört svenskarnas dryckesvanor till nya höjder. Tror att speciellt Munskänkarna kan se fram mot en kraftig tillströmmning av nya vinintresserade medlemmar.

Provningarna introducerades av Mikael Mölstad från Allt om Vin, och under tiden fanns erfarna provningsledare från Munskänkarnas till hands för att svara på frågor.
 

Peder

Medlem
SV: BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)

Grattis också till Mikael Mölstad och Munskänkarna för att de fört svenskarnas dryckesvanor till nya höjder. Tror att speciellt Munskänkarna kan se fram mot en kraftig tillströmmning av nya vinintresserade medlemmar.


Det är bara konstatera att det är otroligt mycket inavel i vin-Sverige. När en del från Munskänkarna röstar fram billiga boxar i samarbete med tidningen "Allt om vin"

Förslag på en ny Wikipedia sida:

Inavel är fortplantning där vinskribenter, munskänkar och Systembolaget är nära besläktade med importörer och varandra. Inavel kan stärka både positiva och negativa texter hos avkomman till föräldrarna och används bland annat medvetet inom prisvärdet, och kallas då ibland 'Fynd'.

Ps. Stort grattis till Munskänkarna. Jag gillar er grundidé skarpt men låt inte er egna PR-avdelning förstöra ert rykte.
 

Per Stade

Lege artis
image.jpeg


Årets bästa BiB. Exklusiv, limiterad utgåva. Fräsch doft och smak av mint. Rekommenderas framförallt till vinskribenter.
Godkänd av Tandläkarförbundet och IOGT-NTO.
 
Last edited:
Toppen