BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)

Diskussion i 'Övrigt' startad av Sjödin, 31 mars 2010.

 1. Peder

  Peder Medlem

  SV: BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)

  Men var sitter den sektionen inom Munskänkarna som nu är nöjda med att vara Sveriges största vinförening för BIB-lovers? ;D

  Något måste ju ha tagit detta otroliga beslut inom Munskänkarna?

  /Peder
   
 2. Peder

  Peder Medlem

 3. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)

  Kunde inte avhålla mig att klippa in en rolig kommentar från Finare Vinares sida

   
 4. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)

  finewines.se gratulerar vinnarna i Folkets Favorit på Mitt Kök mässan. Det var en rafflande tävling där en usprungtypisk Sauvignon Blanc från Nya Zeeland vann vita boxen, en skön appassimento tog överraskande den röda lådan och visar tydligt på att det svenska folket är äventyrliga i sina smaker. Den klara stjärnan Umbala Rosé sopade hem priset som bästa rosé. För 149 kronor får man det perfekta vinet till buffén , sköna sommarkvällar i bersån eller i förtältet på husvagnssemestern.

  Grattis också till Mikael Mölstad och Munskänkarna för att de fört svenskarnas dryckesvanor till nya höjder. Tror att speciellt Munskänkarna kan se fram mot en kraftig tillströmmning av nya vinintresserade medlemmar.

   
 5. Peder

  Peder Medlem

  SV: BiBiFHB!! (Bag in Box, igen - Krug)


  Det är bara konstatera att det är otroligt mycket inavel i vin-Sverige. När en del från Munskänkarna röstar fram billiga boxar i samarbete med tidningen "Allt om vin"

  Förslag på en ny Wikipedia sida:

  Inavel är fortplantning där vinskribenter, munskänkar och Systembolaget är nära besläktade med importörer och varandra. Inavel kan stärka både positiva och negativa texter hos avkomman till föräldrarna och används bland annat medvetet inom prisvärdet, och kallas då ibland 'Fynd'.

  Ps. Stort grattis till Munskänkarna. Jag gillar er grundidé skarpt men låt inte er egna PR-avdelning förstöra ert rykte.
   
 6. Per Stade

  Per Stade Lege artis

  image.jpeg

  Årets bästa BiB. Exklusiv, limiterad utgåva. Fräsch doft och smak av mint. Rekommenderas framförallt till vinskribenter.
  Godkänd av Tandläkarförbundet och IOGT-NTO.
   
  Last edited: 2 juni 2016
  Kostjan, Magnus L, sunqan och 6 andra gillar detta.

Dela sidan