Bistro Nouveau

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av Jos, 29 november 2009.

 1. Jos

  Jos Medlem

  Var på Bistro Nouveau och käkade i går. Rätt kasst överlag måste jag säga.. Ankleverterrinen var iofs helt ok men att få svartbränd formfranska som brioche till är ju bara sjukt slött... Men först sätts vi på ett bord där bordsskivan är lös, - helt lös! :eek: Jag märker detta när jag lägger armbågen på bordet varpå skivan tippar till och jag nästa får mitt sällskaps vin i knät... Vi byter bord på eget initiativ men det sjukaste av allt är att servitrisen svarar "jaa.. jag vet att skivan är lös.." Sen har de mage att sätta nästa par där också! Vi var lite sugna på att inte säga något till paret som fick bordet men när de höll på riva ner allt i knät kunde jag inte låta bli och varna dem.. De bytte också bord...

  Hummern var sen iofs helt ok om än extremt liten samt med extremt tråkiga tillbehör. Sen kan jag som vanligt inte låta bli att jämföra med F12. Deras varmrätter börjar på 290 och på Nouveau sträcker sig varmrätterna upp till 375 om jag inte minns fel... Är ju nästan så att man börjar garva när man tänker på att de alltså ligger i ungefär samma prisklass på varmrätterna. Sjukt tråkig vinlista med typ Xavier CdR och liknande urtrista saker. Valandrauds andravin för 2 lax kändes ju inte heller som någon hit.
   
 2. SUPRA

  SUPRA Bäst

  SV: Bistro Nouveau

  Tack, jag ska inte gå dit.

  Den där attityden hatar jag. 80-talist? ;)
   
 3. Helen

  Helen Medlem

  SV: Bistro Nouveau

  Vad synd att du inte berättade före du gick dit, då hade jag varnat dig och du hade kunnat ta dina pengar till någon bättre krog ;)
  Östermalm börjar bli ett minfält när det kommer till att hitta bra krogar.
  Nästa gång du är i området prova då att äta en härlig köttbit på hotellet på linnegatan.
  Hotellet är just nu den enda krogen som i ett års tid håller måttet varje gång vi är där (typ 2 ggr i veckan).
   
 4. Jos

  Jos Medlem

  SV: Bistro Nouveau

  Ja men vi var ute och promenerade så det blev bara en spontan drop-in. Håller med dig om Hotellet, var där nyligen och käkade en Entrecote med Bea och den var riktigt, riktigt bra. Iofs har jag för mig att den kostade typ 350 spänn och då vettefan om jag inte går tillbaka till F12 i alla fall.... ;)
   

Dela sidan