Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Bistro Nouveau

Jos

Medlem
Var på Bistro Nouveau och käkade i går. Rätt kasst överlag måste jag säga.. Ankleverterrinen var iofs helt ok men att få svartbränd formfranska som brioche till är ju bara sjukt slött... Men först sätts vi på ett bord där bordsskivan är lös, - helt lös! :eek: Jag märker detta när jag lägger armbågen på bordet varpå skivan tippar till och jag nästa får mitt sällskaps vin i knät... Vi byter bord på eget initiativ men det sjukaste av allt är att servitrisen svarar "jaa.. jag vet att skivan är lös.." Sen har de mage att sätta nästa par där också! Vi var lite sugna på att inte säga något till paret som fick bordet men när de höll på riva ner allt i knät kunde jag inte låta bli och varna dem.. De bytte också bord...

Hummern var sen iofs helt ok om än extremt liten samt med extremt tråkiga tillbehör. Sen kan jag som vanligt inte låta bli att jämföra med F12. Deras varmrätter börjar på 290 och på Nouveau sträcker sig varmrätterna upp till 375 om jag inte minns fel... Är ju nästan så att man börjar garva när man tänker på att de alltså ligger i ungefär samma prisklass på varmrätterna. Sjukt tråkig vinlista med typ Xavier CdR och liknande urtrista saker. Valandrauds andravin för 2 lax kändes ju inte heller som någon hit.
 

Helen

Medlem
SV: Bistro Nouveau

Jos skrev:
Var på Bistro Nouveau och käkade i går. Rätt kasst överlag måste jag säga.. Ankleverterrinen var iofs helt ok men att få svartbränd formfranska som brioche till är ju bara sjukt slött... Men först sätts vi på ett bord där bordsskivan är lös, - helt lös! :eek: Jag märker detta när jag lägger armbågen på bordet varpå skivan tippar till och jag nästa får mitt sällskaps vin i knät... Vi byter bord på eget initiativ men det sjukaste av allt är att servitrisen svarar "jaa.. jag vet att skivan är lös.." Sen har de mage att sätta nästa par där också! Vi var lite sugna på att inte säga något till paret som fick bordet men när de höll på riva ner allt i knät kunde jag inte låta bli och varna dem.. De bytte också bord...

Hummern var sen iofs helt ok om än extremt liten samt med extremt tråkiga tillbehör. Sen kan jag som vanligt inte låta bli att jämföra med F12. Deras varmrätter börjar på 290 och på Nouveau sträcker sig varmrätterna upp till 375 om jag inte minns fel... Är ju nästan så att man börjar garva när man tänker på att de alltså ligger i ungefär samma prisklass på varmrätterna. Sjukt tråkig vinlista med typ Xavier CdR och liknande urtrista saker. Valandrauds andravin för 2 lax kändes ju inte heller som någon hit.

Vad synd att du inte berättade före du gick dit, då hade jag varnat dig och du hade kunnat ta dina pengar till någon bättre krog ;)
Östermalm börjar bli ett minfält när det kommer till att hitta bra krogar.
Nästa gång du är i området prova då att äta en härlig köttbit på hotellet på linnegatan.
Hotellet är just nu den enda krogen som i ett års tid håller måttet varje gång vi är där (typ 2 ggr i veckan).
 

Jos

Medlem
SV: Bistro Nouveau

1CRU skrev:
Vad synd att du inte berättade före du gick dit, då hade jag varnat dig och du hade kunnat ta dina pengar till någon bättre krog ;)
Östermalm börjar bli ett minfält när det kommer till att hitta bra krogar.
Nästa gång du är i området prova då att äta en härlig köttbit på hotellet på linnegatan.
Hotellet är just nu den enda krogen som i ett års tid håller måttet varje gång vi är där (typ 2 ggr i veckan).

Ja men vi var ute och promenerade så det blev bara en spontan drop-in. Håller med dig om Hotellet, var där nyligen och käkade en Entrecote med Bea och den var riktigt, riktigt bra. Iofs har jag för mig att den kostade typ 350 spänn och då vettefan om jag inte går tillbaka till F12 i alla fall.... ;)
 
Toppen