Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

catering

KockJohan

Cioccolato Catering
Leverantör
SV: catering

Andreas skrev:
Någon som har erfarenhet av grym catering / kock som kan göra ett 40 års kalas för 50 pers?

Andreas

Grillmastarna.se

De är duktiga och håller en grym kväll efter önskat tema!
Ta kontakt med antingen Andreas eller Wiktor
Mvh//Johan
 

Krug88

Medlem
SV: catering

Var inte du pa Netterbergs 50 ars fest?
Det var Cayenne som fixade den, kolla med honom om han var nojd...
 

Andreas L

Medlem
SV: catering

Världsmästarens bror kan i alla fall laga vinanpassad mat om så önskas, en fördel för vinnördar som kanske vill planera menyn efter det man ska dricka och inte tvärtom.
 
Trådskapare
A

Andreas

Medlem
SV: catering

tack för tipsen boys!

Kommer nog att bli ett klassiskt fransk bistro upplägg: ostron (champagne), sous vide steak frites (rötjut), ostar (champagne och rött), creme brulee (gärna förslag).

Med tanke på "enkelheten" i temat måste råvarorna och tillagningen vara i preussisk precision.

Andreas
 

vintomas

Numera lågaktiv bloggare
SV: catering

Andreas skrev:
creme brulee (gärna förslag).

Tawny Port, helst inte de allra enklaste utan åtminstone en 10-årig. Alternativt en halvsöt/söt Madeira (Bual eller Malmsey), eller om du vill köra helfranskt en Maury eller Banyuls i oxiderad/rancio-stil, ej en fruktig vintage-stil.
 

KockJohan

Cioccolato Catering
Leverantör
SV: catering

Andreas skrev:
tack för tipsen boys!

Kommer nog att bli ett klassiskt fransk bistro upplägg: ostron (champagne), sous vide steak frites (rötjut), ostar (champagne och rött), creme brulee (gärna förslag).

Med tanke på "enkelheten" i temat måste råvarorna och tillagningen vara i preussisk precision.

Andreas
Spännande att få höra vem som håller cateringen sen :)?
 
Toppen