Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

CAV0020 - Domaine Grosbois

Caviste

Leverantör
Tjurigt och tunt rödpang från Loire? Eller friskt, elegant och transparent cab franc från Chinon?

Båda beskrivningarna skulle kunna passa på CAV0020 - Domaine Grosbois, beroende på betraktarens inställning.

Nicolas Grosbois har nu varit ansvarig för Domaine Grosbois i Panzoult i fem år. Mycket har hänt och mycket kommer garanterat att fortsätta hända med egendomens viner. Nicolas är en av de mest talangfulla vinmakare vi stött på och för varje gång vi träffar honom blir vi lika förvånade över hans utveckling. Det finns ingen bestämd formel för hur han framställer vinerna utan istället låter han sig ledas av nyfikenhet och en pragmatisk hållning till kvalitet.

I CAV0020 får man en rejäl dos Chinon med de värsta, surgröna karaktärsdragen skickligt bortpolerade. Vi får finess, friskhet och en sjuhel**tes drickbarhet. Vi tycker att Nicolas viner förtjänar den uppmärksamhet de fått i Frankrike och vi är övertygade om att vi sett födelsen av Chinons nya stjärna.

Läs mer och beställ på www.caviste.se
 
Toppen