M
Markus H
Kära forum!
Jag har följt era inlägg och diskussioner med nöje ett bra tag. Jag har väl mest snöat in på Champagne även om lite annat också hamnar i vinkyl och glas.
Nu skulle jag behöva forumets samlade klokskap, tankar och råd om hur jag kommer över en flaska Champagne eller två från 1967 helst utan att ruineras om möjligt. 1967 lär inte ha varit ett stort år då man inte hittar så många exempel hos ex.vis Juhlin. Några hus, odlare eller kooperativ borde väl ändå lyckats detta år och sparat några flaskor?
Alltså:
Jag har följt era inlägg och diskussioner med nöje ett bra tag. Jag har väl mest snöat in på Champagne även om lite annat också hamnar i vinkyl och glas.
Nu skulle jag behöva forumets samlade klokskap, tankar och råd om hur jag kommer över en flaska Champagne eller två från 1967 helst utan att ruineras om möjligt. 1967 lär inte ha varit ett stort år då man inte hittar så många exempel hos ex.vis Juhlin. Några hus, odlare eller kooperativ borde väl ändå lyckats detta år och sparat några flaskor?
Alltså:
- Tips på Champagner från 1967
- Tips på var jag kan få tag på vinerna