This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
..är ju grymt gott men finns någon som har tips hur man kan utveckla det lite än att bara köra smörstekt bröd eller brioche till? Helst inget med socker då jag tycker det brukar få skumpan att bli sur...
..är ju grymt gott men finns någon som har tips hur man kan utveckla det lite än att bara köra smörstekt bröd eller brioche till? Helst inget med socker då jag tycker det brukar få skumpan att bli sur...
Jag tycker av princip inte att man ska äta gåslever, men om jag är tvungen för att matcha någon fin gammal champagne så äter jag den helst som Elvis skriver, med lite havssalt och svartpeppar. Enklast är bäst