Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Champagnens framtid: Bourgogniseringen av Champagne

Martinski

Medlem
Har själv tänkt på och spekulerat i kring att det kommer gå mer o mer åt det hållit i champagne, men såklart inte skrivit en artikel om det.
 
Trådskapare
Sonderlese

Sonderlese

Medlem
Jovisst, vi har upplevt minskad dosage och ökande trend av zero- och naturebrut; och ett ökande utbud coteaux-champagnois. Inte för intet.
 

KockJohan

Cioccolato Catering
Leverantör
Nu är jag ingen skumpa expert men just där av alla producenter jag testat, så tycker jag aldrig den stilla Coteaux är särkillt bra, de bubblande är alltid bättre tyxker jag.
Henri Giraud är den enda producenten där jag tycker att de lyckas exceptionellt bra(tillochmed bättre).
Tror ändå denna varma trend kommer dröja många år fram, då det görs väldigt goda viner ni som druckit 2020 och 2018, vet att de är super hög kvalité på skumpan trots 'värmen'
Så jag känner mig inte oroad även om den stilla trenden är intressant
 

Wintermute

Medlem
Om jag förstod artikeln rätt, är det bara Bollinger som uttalar sig. Bollinger är väl dessutom det enda storhuset som driver åt det hållet? Eller?
 

Martinski

Medlem
Om jag förstod artikeln rätt, är det bara Bollinger som uttalar sig. Bollinger är väl dessutom det enda storhuset som driver åt det hållet? Eller?



Tänker även på släpp som dessa kommer bli mer vanliga
 
Toppen