Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Den bruna maten

Bubblaren

Medlem
SV: Den bruna maten

Per Stade skrev:
Gratinerad gösfilé var min favoriträtt. Kommer inte ihåg vad den kostade - 18 kronor?

På Operakällarens bakficka kostade en lunch 10-15 kronor om jag minns rätt.

Grymt bra minne du har, mina krogbesök under de senaste 40 år flyter mest samman (till en buffé??).
 

Per Stade

Lege artis
SV: Den bruna maten

Bubblaren skrev:
Grymt bra minne du har, mina krogbesök under de senaste 40 år flyter mest samman (till en buffé??).

När människor börjar bli senila så är det närminnet som blir dåligt först.
Kommer aldrig att glömma första gången jag åt på Bakfickan. Var kanske
15 år. Åt Oxsvansragu. Det var sagolikt gott och jag älskar fortfarande
oxsvans. Kostade 8 kronor.

(Kommer aldrig att glömma första fyllan heller)
 
Toppen