Ekots lördagsintervju, med Magdalena Gerger

Diskussion i 'Övrigt' startad av Claes Johansson, 7 september 2013.

 1. Magdalena Gerger är gäst i dagens lördagsintervju, i reklamen under frågeställningen. Är systembolagets monopol i fara. Vad tror ni kommer hon att säga något nytt eller blir det bara samma gamla papegojsnack?

  De kommer antagligen även att ta upp systembolagets CSR arbete som mött mycket kritik.

  Kan nog bli en intressant halvtimme, ekots lördagsintervju brukar ju vara rätt hårda mot sina gäster. Hoppas de är det idag med.
   
 2. Peder

  Peder Medlem

  SV: Ekots lördagsintervju, med Magdalena Gerger

  Då har man lyssnat på Magdalena Gerger och kan bara instämma med Claes om papegojsnack. Det blev det.

  Magdalena Gerger får mig att tänka på frikyrkan i sitt sätt och tala. Hon försöker övertyga och dra egna slutsatser genom lögner och egna tolkningar.

  http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/4685224.mp3 Ladda ner Ekots lördagsintervju med Magdalena Gerger.

  Ta även och lyssna och finn likheterna mellan Magdalena Gerger och TV3's barnprogram "Skurt och Ingamay" från slutet av 80-talet när Gerger talar till det omyndigförklarade folket i Sverige. ;D

  http://youtu.be/N8E0_w1IzS4
   
 3. Peder

  Peder Medlem

 4. SV: Ekots lördagsintervju, med Magdalena Gerger

  Lyssnade igår, lyssnade även idag på programmet. Det som slår mig är vilken konstig inställning Magdalena verkar ha till sanningen. Systembolaget har monopol(ensamrätt) på alkoholförsäljning. Gott så det är faktiskt sant, dock verkar Magdalena tro att detta också ger systembolaget monopol på sanningen runt allt som gäller något som med just systembolaget att göra.

  Det sättet som hon jämför City Gross och Winefinder som att det skulle vara ett symbiotiskt företag som säljer vin och vi "vanliga" medborgare inte förstår att det är två företag. Det känns nonchalant och drygt, hon borde då ta bort alla systemombud ute i landet, vi kan ju faktiskt tro att det är t.ex. Ica som säljer alkoholen där. Katastrof!!!!!
   
 5. sunqan

  sunqan Vinös

  SV: Ekots lördagsintervju, med Magdalena Gerger

  Det är svårt att få igång en debatt när styrkeförhållandet mellan partetna är så skevt som i detta fall.

  Näthandlarna marginaliseras enkelt eftersom deras verksamhet är av lagligt tveksam karaktär (dvs "olagligt").
  Vimbloggar kan man riskfritt ignorera, för det är ändå bara de frälsta som huserar där.
  Skulle man själv uttala sig i ett forum där andra kan kommentera, är det bara att upprepa de lögner och halvsanningar man har kommit med tidigare, och sorgfälligt undvika att gå i polemik kring saker där man riskerar peka ut sin egen verksamhet som tveksam.

  Ska man kunna rubba sb och deras anhängare måste man hitta nyttiga idioter, och låta dem framföra sakerna. Och gärna hitta saker som gredos rose som säljs till underpris och som kan tolkas som mutrelaterat.
  Misstänkliggöra helt enkelt.  Skickat från min GT-I9100
   
 6. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: Ekots lördagsintervju, med Magdalena Gerger

  Skickade en liten påminnelse till Maria Larsson baserat på mitt tidigare brev och denna intervju. Fick direkt svar från handläggaren Pia Fagerström som också ansvarar för Systembolaget från departements sida att svar är på väg. Vi får se hur länge det dröjer.

  http://shorepower.blogspot.se/2013/09/d ... 69fst.html
   

Dela sidan